Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری و امور اردویی و فضاهای پرورشی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ویژه برنامه‌های در نظر گرفته شده برای ایام دهه فجر اظهار کرد: با توجه به نقش آموزش و پرورش معلمان و دانش آموزان در کنار خانواده به عنوان وسیع‌ترین و پر مخاطب‌ترین دستگاه فرهنگی امسال به مناسبت ۴۰ سالگی انقلاب برنامه‌های متعددی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده که شامل، سرود و نمایش دانش آموزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضانی ادامه داد: در اجرای طرح نمایش مخاطبان دانش آموزان تمام در مقاطع تحصیلی هستند و برای برنامه ریزی بهتر و تدوین روش‌های اجرایی این برنامه شورای سیاست گذاری هفته سرود و نمایش مدارس در سطح وزارت و آموزش و پرورش با حضور اعضایی همچون معاون پرورشی و فرهنگی، معاون آموزش متوسطه، معاون آموزش ابتدایی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و همچنین نمایندگانی از وزارت ارشاد حوزه هنری در بخش نمایش و موسیقی تشکیل شده است.

مدیر کل امور فرهنگی و هنری آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برگزاری دوره‌های آموزشی و توجیهی ضمن خدمت سرود برای مربیان پرورشی و دبیران هنر در نظر گرفته شده است، گفت: برنامه ریزی برای اجرای نمایش و سرود‌های برتر در سالن‌های نمایش کانون‌های فرهنگی تربیتی و مدارس متناسب با اقتضای سنی دانش آموزان در نظر گرفته شده است.

بایدها و نبایدها اجرای سرود و نمایش دانش آموزی

وی با تاکید بر این که رعایت شئونات اسلامی در انتخاب متن اجرای موسیقی و پرهیز از حرکات موزون در اجرای برنامه‌ها ضرورت دارد،  اظهار کرد: تهیه متن مناسب با اهداف دانش آموزی توسط مربیان پرورشی و معلمان مورد توجه قرار می‌گیرد و این برنامه‌های فرهنگی در نظر گرفته شده نتن‌ها در ایام دهه فجر بلکه در طول سال تحصیلی هم تداوم خواهد داشت و از پیشکسوتان و هنرمندان برای همراهی با این برنامه کمک گرفته می‌شود.

مدیر کل امور فرهنگی و هنری آموزش و پرورش درباره تمرین سرود و نمایش در مدارس گفت: سرود‌های انتخابی باید برای دانش آموزان نشاط آفرین باشند و ساعات اولیه صبح برای تمرین سرود مناسب نیست همچنین زمان اجرا و تمرین نباید بیش از ۱ ساعت باشد چرا که احتمال آسیب رسیدن به صدای دانش آموزان وجود دارد.

وی ادامه داد: در تمرین نمایش هم توصیه می‌شود دانش آموزان در روند آماده سازی نمایش‌ها، اصول و مبانی صحیح تمرینات بدن و بیان را با راهنمایی مربیان خود دنبال کنند.

اعلام روزشمار هفته سرود و نمایش مدارس

رمضانی تصریح کرد: اعتبارات مورد نیاز برای اجرای برنامه‌ها از محل اعتبارات متمرکز سهم معاونت پرورشی تخصیص پیدا می‌کند، اما بهده‌مندی از کمک‌های حمایتی والدین و مربیان مدرسه هم بلامانع است.

مدیر کل امور فرهنگی و هنری آموزش و پرورش به روز شمار هفته سرود و نمایش مدارس هم اشاره کرد و گفت: شنبه ۱۳ بهمن ماه با عنوان سرود و نمایش؛ سرگرمی سالم، تمرین زندگی یکشنبه ۱۴ بهمن سرود و نمایش؛ هویت اسلامی ایرانی و بومی محلی، دوشنبه ۱۵ بهمن سرود و نمایش؛ امید و نشاط در مدرسه، سه شنبه ۱۶ بهمن سرود و نمایش؛ مهارت‌های زندگی مشارکت‌های جمعی و گروهی و چهارشنبه ۱۷ بهمن سرود و نمایش؛ رویکرد نو و خلاقانه به آموزش مورد توجه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند